Jäsenyys

Jäsenyys

Jäseneksi voit liittyä alla olevan linkin kautta tai paperisella lomakkeella, joita löydät TIRO:n toimistolta. Liittyminen maksaa 30€ ja kattaa koko opiskeluajan, kuitenkin maksimissaan 5 vuotta. Lasku saapuu sinulle suoraan kotiin noin kahden viikon kuluessa liittymisestä.

Liittyessäsi jäseneksi liityt Insinööriopiskelijaliittoon, joka on Insinööriliiton alainen yhdistys. Samalla liityt myös TIRO ry:n jäseneksi. TIRO ry ei ylläpidä omaa jäsenrekisteriä vaan rekisterin hoitaa Insinööriliitto.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä tai liittymisestä niin voit kääntyä hallituksen puoleen tai vaihtoehtoisesti ottaa suoraan Insinööriliittoon yhteyttä.

 

asiakaspalvelu@ilry.fi

puhelimitse 0201 801 801

Kannattajajäsenyys

Mitä kannattajajäsenyydellä saa ja mitä varten liityn?

Kuka tahansa voi liittyä TIROn kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenet pääsevät tutustumaan nykyisiin opiskelijoihin, sekä osallistumaan yhdistyksen kokouksiin ilman äänivaltaa. Liittymällä tuet TIROn harjoittamaa stipenditoimintaa, jolla palkitaan TAMKissa ansioituneesti menestyneitä insinööriopiskelijoita.

 

Milloin stipendit jaetaan?

TIRO seuraa insinööriopiskelijoiden opintomenestystä sekä toimintaa pitkin vuotta. Stipendien saajat ja suuruudet päätetään kevään aikana.

 

Mitä liittyminen maksaa ja miten liityn?

Liittyminen tapahtuu oheisen lomakkeen kautta. Liittyä voit vuodeksi kerrallaan, jolloin liittymismaksu on 50€. Voit myös halutessasi liittyä ikuiseksi kannattajajäseneksi, jolloin maksat kertamaksun 250€.

 

Kannattajajäsenyyden liittymislomake: