Hallitus 2019

Hallitus 2019

hallitus(a)tiro.fi

Puheenjohtaja

Jenni Tammenmaa

puheenjohtaja(a)tiro.fi

Jenni omistaa teräksisten säärten lisäksi myös rautaisen otteen, jolla on hyvä pitää hieman villiintymisherkkiä hallituslaisia kurissa. Tämä Espoon bättre folkin parissa varttunut, lähes valmistunut insinööri, ei ole juurikaan mustaa makkaraa maistellut, sillä Insinööriliiton tapaturmavakuutuksen aktiivisen käyttämisen lisäksi Jennin vakaumuksiin kuuluu kasvissyönti. Puheenjohtajana Jenni on mukana kaikessa mitä Tirossa tehdään, niin tapahtumien järjestämisen, kuin myös edunvalvonnan ja liittotoiminnan saralla. Jennin monialaisesta ammattitaidosta kertovat myös Tiron upeat nettisivut, jotka ovat tämän IT-ammattilaisen käsialaa.

Varapuheenjohtaja

Julius Setälä

vpj(a)tiro.fi

Julius toimii tänä vuonna TIROn varapuheenjohtajana ja hänen vastuualueisiinsa kuuluvat muun muassa talousasioiden ja Excelviidakon kartoittaminen yhdessä rahastonhoitajamme Juhon kanssa. Tapahtumapuolella pieni valvominen hommien etenemisestä. Myös Insinööriopiskelijaliiton piiritoiminta on tälle miehelle tuttua, sillä varapuheenjohtajuutensa lisäksi Julius toimii myös KeHän (Keski-Suomen ja Hämeen piiri) armoitettuna puheenjohtajana, eli KeHä-kuningattarena. Rakennustekniikan opintojen ja puheenjohtajuuksien täytteistä arkeaan Julle tasapainottaa musiikilla, nimittäin vapaa-ajallaan Julius soittaa Kaksoisveljet bändissä bassoa.

Sihteeri

Eelis Nyrhilä

sihteeri(a)tiro.fi

Jo toista vuotta putkeen Tiron vuoden Turkulaiseksi valittu Eelis toimii tänä vuonna meidän sihteerinämme. Ei ole olemassa toimistotarviketta tai liittotuotetta, mitä hän ei pysty meille hankkimaan. Tämä monumentaalinen tilauskuorma ei kuitenkaan Eeliksen päätä vielä huimaa, sillä tämän lisäksi hän myös hoitaa kaikki kokoustemme paperityöt ajoissa ja iloisin mielin suorastaan timanttiseen kuntoon. Neljättä vuotta konetekniikkaa opiskeleva Eelis, on vapaa-ajallaan intohimoinen jalkapallofani ja on aina valmis kertomaan halukkaille (ja haluttomille), kuinka Jari Litmanen on parasta mitä suomalaiselle urheilulle on koskaan tapahtunut.

Rahastonhoitaja

Juho Ahvenniemi

rahastonhoitaja(a)tiro.fi

Juho on kotoisin sieltä mistä Jussi Lampikin, nimittäin Etelä-pohjanmaan Lappajärveltä. Juhon titteli TIROssa on varastonhoitaja, joka tarkoittaa sitä, että Juhon tehtävänä on yhdistyksen varojen hoitaminen. Tähän sulkapalloa harrastavaan, satunnaisesti pesäpalloilevaan herrasmieheen voi myös törmätä jos jonkinlaisessa opiskelijatapahtumassa, sillä Juho on lähestulkoon kaikessa mukana. Juho on sellainen kaveri, jota et halua haastaa beerpongiin, etkä esitellä serkuillesi.

Yritysvastaava

Joonas Torvinen

yritys(a)tiro.fi

Joonas 23 -vuotta opiskelee neljännettä vuotta konetekniikkaa ja erikoistuu koneautomaatioon.
Joonaksen kotiseutu löytyy sieltä mistä Suomen ainoan kuninkaankin eli Lahdesta, tarkemmin sanottuna Hollolan Hämeenkoskelta.
Yritysvastaavana hän on vastuussa kanssakäymisestä yritysten kanssa ja sitä kautta hän on vastuussa Tiron haalarihankinnoista aloittaville opiskelijoille.
Vapaa-ajallaan Joonas tykkää kuunnella ysäriä tai konemusiikkia. Tämän lisäksi Joonas on harras oluen panemisen ystävä.

Ulkosuhteet / Koulutuspolitiikka

Ilari Savikko

ulkosuhde(a)tiro.fi

Suomen Tšernobylissä, eli Kouvolassa, päivittäin yli 3.6 röntgenin säteilyannosta nauttinut Ilari. Tarina ei sen tarkemmin kerro onko se säteilyn vaikutusen ansiota, mutta hänelle on siunaantunut koko Tiron pisin titteli, nimittäin ulkosuhde- ja koulutuspoliittinen vastaava. Tämä betonia ja kaikkia sen kauniita värejä yli kaiken rakastava mies ylläpitää TIROn yhteistyösuhteita niin Tampereen Insinööreihin kuin myös KeHän jäsenjärjestöihin ja puuhastelee samalla kutkuttavien koulutuspoliittisten tehtävien parissa. Toista vuotta sähkö- ja automaatiotekniikkaa opiskeleva Ilari viettää vapaa-aikaansa mieluiten kilttiin pukeutuneena.

Jäsen- ja YH-vastaava

Heli Dorn

yh(a)tiro.fi

Tämä meloista kiinnostunut, Sastamalasta kotoisin oleva nainen on se selväjärkinen, joka oikeasti pitää muun hallituksen kurissa. Heli opiskelee kolmatta vuotta sähkövoimatekniikkaa ja tämä on hänen ensimmäinen vuotensa hallituksessa. Helin tehtäviin kuuluu muun muassa infotilaisuuksien ja koulutuksien järjestäminen opiskelijoille ja yhteyshenkilöille. Vapaa-ajalla Heli on kova ajamaan. Muun muassa Volvolla.

PISTOT

Jesse Niro

pistot(a)tiro.fi

Jesse toimii hallituksessa jo toista vuotta. Työtehtävänä hänen vastuulleen on annettu kuukausittaiset PISTOT bileet. Bileiden lisäksi hänelle kuuluu tulevien bileiden suunnittelu, pikkujouluristeily ja bilematkan järjestäminen. Jesse opiskelee konetekniikkaa ja aloitti juuri neljännen opiskeluvuotensa. Kotoa löytyy myös söötti pupu jota moni kutsuu nääväksi.

Tapahtumavastaava

Anssi Pelkonen

tapahtuma(a)tiro.fi

Mansesterin oma tapparan mies! Tämä mies vastaa niin pimplasta kuin hätäavusta! Hän myös tykkää lennellä rovaniemeen silloin tällöoin. Tämän lisäksi Anssi on erittäin aktiivinen swicht käyttäjä ja streamaaja nimellä JEBULIS95. Ps hän on tuleva rollon poromies!

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Santeri Moilanen

kuva(a)tiro.fi

Santeri, meidän toinen lahden poika vastaa niin kulttuurista, että meidän vapaa-ajantoiminnasta. Tämä pitkä ja komea mies järjestelee muitakin tapahtumia kuin bileitä. Silti hänet löytää usein iltasi/öisin bileitten tanssilattialta.

Viihdevastaava

Pietu Mäenpää

viihde(a)tiro.fi

Tämä oman elämänsä vauhtihirmu on yksi piristävämpiä tuulahduksia, jota suomen viihdekenttä on koskaan kokenut. Vauhdikkaista tempauksistaan tunnettu viihdevastaavamme on kotonaan myös salamavalojen välkkeessä, ei nimittäin ole olemassa tapahtumaa jonka valokuvissa Pietu ei olisi esiintynyt. Otitpa sitten Hapon, Konekerhon tai Anturan jäsenen, he kaikki ovat varmasti tavanneet tämän Espantornin ikioman Hank Moodyn. Vapaa-ajallaan Pietu on intohimoinen raviharrastaja ja on valmis lähtemään jopa ulkomaille hyvän ravitapahtuman perässä.

Webmaster

Viljami Sinisalo

webmaster(a)tiro.fi

Tänä vuonna Viljami toimii TIRO:n webmasterina, eli kun sähköpostit ei toimi, tarvitaan uusia haalarimerkkejä, uusia passeja, tai kun nettisivut ovat nurin, Viljami kutsutaan pelastamaan. Viljamin tunnistaa tapahtumasta kuin tapahtumasta ainutlaatuiset haalarit päällä bilettämästä muiden joukosta. Tämän miehen voi tulla haastamaan pyöräilyyn, maratoniin, uintikilpailuun tai vaikka Ironman triathloniin, sillä urheilu on lähellä hänen sydäntä.Viljami opiskelee jo neljättä vuotta sähkö- ja automaatiotekniikkaa ja tavoittelee valmistuvansa joulukuussa.