Hallitus 2018

Hallitus 2018

hallitus(a)tiro.fi

Puheenjohtaja

Rebekka Ojala, Saruman

puheenjohtaja(a)tiro.fi

Rebekka on todellinen konkari TIRO:ssa, sillä tämä on hänen kolmas kautensa hallituksessa. Tänä vuonna hän itseoikeutetusti puheenjohtajana. Vuosien kokemuksella hän varmistaa, että koko touhu pysyy kasassa. Rebekka opiskelee neljättä vuotta rakennustekniikka, joten voitanee olettaa, että hän on voiton puolella opinnoissaan. Niin ja tää flikka on makeistukun vierestä kotoisin.

Varapuheenjohtaja

Santeri Halminen, Gandalf

vpj(a)tiro.fi

Kitaranrakentajanakin uraa tehnyt Santeri toimii tänä vuonna TIRO:n varapuheenjohtajana sekä toisena Tampereen Insinöörien (TI) opiskelijaedustana. Jos Rebekka pj:na on ottanut enemmän haltuun tapahtumapuolta, niin Santeri painottaa enemmän ulkosuhteisiin ja koulutuspolitiikkaan. Hänellä alkaa vasta toisen vuoden konetekniikan opinnot, joten hänestä tulee olemaan iloa vielä pitkään. Lisäksi, hän on kotoisin Länsi-Suomen autotehdasalueelta.

Sihteeri

Veera Järvinen, Legolas

sihteeri(a)tiro.fi

Veera toimii TIRO:n virallisena paperinpyörittäjänä aka sihteerinä. Tämän porukan kuulemma “selväjärkinen” hoitaa kuntoon esityslistat ja pöytäkirjat sekä tilailee muun muassa Insinööriliiton tikkareita, kun ne on loppu. Tämä innokas pesäpalloilija opiskelee rakennustekniikkaa.

Rahastonhoitaja

Julius Setälä, Aragorn

rahastonhoitaja(a)tiro.fi

Julius istuu TIRO:n rahakirstun päällä ja tarkkailee haukansilmillään, mihin jäsenten rahat oikein käytetään. Rahurin roolissa hän pääsee myös harjoittamaan insinöörin suosikkiharrastusta, Excelin pyörittämistä. Ja hänhän rakastaa numeroita! Hän on kotoisin helteisestä etelästä eli Lempäälästä. Kloppi opiskelee kolmatta vuotta rakennustekniikkaa, joten matkaa on vielä jonkin verran.

Yritysvastaava

Joonas Hiltunen, Merri

yritys(a)tiro.fi

Lisää Mansesta porukkaa. Joonaksella tehtävänä TIRO:ssa on yritysvastaavana häärääminen. Iso ja ehdottomasti näkyvin toimi on hommata meille haalarit. Joonas on ehdottomasti myös tarkin tästä porukasta (tarkastaessaan tätäkin tekstiä) ja tämän takia homma kuin homma hoituu. Joonas opiskelee sähköistä talotekniikkaa, jonka opinnoissa hän alkaa olemaan loppusuoralla ollessaan jo neljännellä vuodella.

Ulkosuhdevastaava

Toni Korpi, Boromir

ulkosuhde(a)tiro.fi

Toni häärii ulkosuhdevastaavana. Hänen toimeenkuvaansa kuuluu olla takaamassa Santerin ohella että yhteistyömme Tampereen Insinöörien sekä Keski-Suomen ja Hämeen piirien kanssa toimii saumattomasti. Toni kuuluu enemmistöön hallituksessa opiskellessaan konetekniikkaa.

PISTOT

Eelis Nyrhilä, Bilbo

pistot(a)tiro.fi

Eelis tulee suoraan Suomen Turusta, muttei anneta sen häiritä. Hän on yksi biletirehtööreistä, sillä hänellä on vastuullaan TIRO:ssa kuukausittaiset opiskelijabileet PISTOT, jotta emme jäisi homehduttamaan kotisohvaa, vaan voimme lähteä bailaamaan (unohtamatta PISTOT-pikkujouluristeilyä). Eelis aloitti syksyllä kolmannen vuoden konetekniikan opinnot, joten hän ei ole aivan heti katoamassa maisemista.

Tapahtumavastaava

Jenni Tammenmaa, Smeagol

tapahtuma(a)tiro.fi

Jennillä on tapahtumavastaavana kontollansa mm. Jallukaste ja Turku vs Tampere. Jennillä on enemmän titaania kropassa kuin monella, mutta sitäkin rautaisemmalla otteella hän hoitaa hommat, vaikka kiroaakin sitä ettei osaa sanoa ei. Tämä Kehä 3:n sisäpuolelta kotoisin oleva naisoletettu opiskelee tieto- ja viestintätekniikkaa kolmatta vuotta.

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Jesse Niro, Entti

kuva(a)tiro.fi

Jesse hoitaa TIRO:ssa kulttuuri- ja vapaa-aikavastaavana niitä tapahtumia, joiden promillelukemat eivät ole niin korkeat, kuten esim. laskettelureissut, leffaillat ja TaRen kanssa järjestettävät Snäkkiapprot. Tämä Pirkanmaan kasvatti opiskelee konetekniikkaa. Ja hänellä on kotona tosi söötti pupu.

Jäsen- ja YH-vastaava

Olli Norolahti, Gimli

yh(a)tiro.fi

Ollin takia jäsenet, yhteyshenkilöt ja lehtorit hukkuvat sähköposteihin ja loputtomaan sarkasmiin. Hän järjestää infotilaisuuksia opiskelijoille ja YH:ille koulutusta. Tällä porilaisella (joo’o, kyllä näitäkin on Tampereella) on myös lähtenyt mopo keulimaan, sillä hän pyrkii valmistumaan jo jouluksi laboratoriotekniikan insinööriksi.

Viihdevastaava

Petri Mäkinen, Faramir

viihde(a)tiro.fi

Petri on TIRO:n viihdevastaava ja hänen vastuullaan ovat mm. Inssikyykkä ja InssiBeerPong. Tällä sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijalla on myös varmasti eniten ampeereita haalareiden selkämyksessä. On myös iso todennäköisyys, että jossakin kohtaa hän on kaupannut sinulle Goomeille lähtemistä.

Webmaster

Anssi Pelkonen, Pippin

webmaster(a)tiro.fi

Anssi toimii TIRO:n webmasterina eli siinä vaiheessa, kun panikoidaan, että sähköpostit, pilvipalvelut sun muut ei toimi, käännymme ensimmäisenä hänen puoleensa. Jääkiekko on häntä lähellä sydäntä ja siitä saa varmasti kierrokset nollasta sataan, jos pahan sanan Tapparasta menee sanomaan. Niin ja tää opiskelee konetekniikkaa.