Jäsenyys

Insinööriopiskelijaliitto tarjoaa sinulle laadukasta insinööriopiskelijoiden edunvalvontaa edulliseen 30 € hintaan, joka kattaa koko opiskeluajan. Tämän lisäksi saat monia jäsenetuja ja alennuksia, joista voit lukea lisää edempänä.

Järjestäytymällä oman alasi liittoon vaikutat samalla insinööriopiskelijoiden neuvotteluvoimaan, mm. Akavassa ja Insinööriliitossa. Liittojen jäsenmäärät vaikuttavat suoraan neuvotteluasemaan, kun lähdetään neuvottelemaan opiskelijoiden tai valmistuneiden insinöörien asioista. Työnantajasi on kuitenkin järjestäytynyt, eli eikö sinunkin kannattaisi varmistaa selustasi?

Insinööriopiskelijaliitto vaikuttaa valtakunnallisesti insinöörikoulutuksen tasoon, parantaa insinööriopiskelijoiden työelämätietoutta ja vaikuttaa insinööriopiskelijoiden työsuhteisiin, palkkaukseen ja asemaan.

Jäsenyys on kannattavaa myös matemaattisesti, sillä jäsenmaksu palautuu opiskeluaikana monikymmenkertaisesti erilaisina jäsenetuina.

Insinööriopiskelijaliittoon voivat liittyä kaikki Suomen ammattikorkeakouluissa insinööreiksi opiskelevat.

Jäseneksi voit liittyä vaivattomasti netissä klikkaamalla ylläolevaa nappia. Insinööriliiton sivuilta löydät myös lisää tietoa jäseneduista sekä ajankohtaisista asioista.