Jäsenyys

Insinööriopiskelijaliitto tarjoaa sinulle laadukasta insinööriopiskelijoiden edunvalvontaa edulliseen 30 € hintaan, joka kattaa koko opiskeluajan. Tämän lisäksi saat monia jäsenetuja ja alennuksia, joista voit lukea edut ja palvelut kohdan alta.

Järjestäytymällä oman alasi liittoon vaikutat samalla insinööriopiskelijoiden neuvotteluvoimaan, mm. Akavassa ja Insinööriliitossa. Liittojen jäsenmäärät vaikuttavat suoraan neuvotteluasemaan, kun lähdetään neuvottelemaan opiskelijoiden tai valmistuneiden insinöörien asioista. Työnantajasi on kuitenkin järjestäytynyt, eli eikö sinunkin kannattaisi varmistaa selustasi?

Insinööriopiskelijaliitto vaikuttaa valtakunnallisesti insinöörikoulutuksen tasoon, parantaa insinööriopiskelijoiden työelämätietoutta ja vaikuttaa insinööriopiskelijoiden työsuhteisiin, palkkaukseen ja asemaan.

Jäsenyys on kannattavaa myös matemaattisesti, sillä jäsenmaksu palautuu opiskeluaikana monikymmenkertaisesti erilaisina jäsenetuina.

 

 

Jäseneksi voit liittyä vaivattomasti netissä klikkaamalla ylläolevaa nappia. Insinööriliiton sivuilta löydät myös lisää tietoa jäseneduista sekä ajankohtaisista asioista.

Jäsenedut

TIRO ry:n jäsenenä saat paikallisten etujen lisäksi valtakunnallisia Insinööriliiton tarjoamia etuja!

Paikallisina etuina saat muun muassa opiskelijahaalarit puoleen hintaan ja kaikkiin TIROn järjestämiin tapahtumiin lipun alennettuun hintaan!

Insinööriliitto tarjoaa kaikille opiskelijajäsenilleen samat edut kuin muille jäsenille. Tähän lukeutuu muun muassa Turvan vakutuuspaketti, pankkiasiointi etuja Danske Bankissa, Cityshopparin jäsenyyden ilmaiseksi ja jopa mahdollisuuden varata mökkejä ympäri Suomea alennettuun hintaan! Jäsenyyteen kuuluva Member+  kokoaa kasaan kaikki jäsenyyteen kuuluvat edut yhteen pakettiin. Tarkemmin Insinööriliiton tarjoamista eduista voi lukea alla olevasta linkistä. Tai lataamalla ILRY mobiilisovelluksen

 

Liiton asiakaspalvelun puhelinnumero 0201 801 801

Sähköposti asiakaspalvelu@ilry.fi

Asiakaspalvelu neuvoo arkisin klo 9-16 kaikissa liiton asioissa